Επιλέγοντας το σωστό κρεβάτι Spring

Ένα ελατήριο είναι ένα κρεβατια που αποτελείται από αφρώδη τακάκια στα οποία υπάρχει ελατήριο ως στήριγμα στο εσωτερικό. Το ίδιο το ελατήριο χωρίζεται σε δύο τύπους, δηλαδή ένα ανοιχτό πηνίο και ένα πηνίο τσέπης. Ένα ανοιχτό πηνίο είναι ένα ευρύ ελατήριο που συνδέεται και στα δύο άκρα του στρώματος.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα στρώμα με ελατήρια από όσους από εσάς πάσχετε από προβλήματα στην πλάτη ή θέλετε να αποφύγετε την πάθηση. Σε σύγκριση με τα στρώματα λατέξ, τα κρεβάτια με ελατήρια έχουν μεσαίο χαρακτήρα, που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ μαλακά ή σκληρά, καθιστώντας τα κατάλληλα για την πρόληψη του πόνου στην πλάτη και στον αυχένα. Ο τύπος του στρώματος με ελατήρια μπορεί να επιλεγεί από τους πάσχοντες από νόσο της πλάτης, επειδή είναι σε θέση να παρέχει τη μέγιστη ενθάρρυνση για τη σπονδυλική δομή.

Σκοπεύετε να αγοράσετε το καλύτερο στρώμα με ελατήρια; Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει πρώτα το μέγεθος. Τα κρεβάτια της άνοιξης χωρίζονται σε διάφορα μεγέθη, δηλαδή μονό (90 x 200 και 100 x 200), σούπερ μονό (120 x 200 και 140 x 200), queen (160 x 200), king (180 x 200) και extra king ( 200 x 200). Επιλέξτε ένα μεγαλύτερο μέγεθος στρώματος εάν θέλετε να το μοιραστείτε με τον σύντροφό σας ή ένα μικρότερο εάν το χρησιμοποιείτε μόνο στο υπνοδωμάτιο, ώστε να είναι πιο μινιμαλιστικό.

Αφού λάβετε υπόψη το μέγεθος του στρώματος, μια άλλη πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο βαθμός ευαισθησίας του ελατηρίου. Με βάση το επίπεδο τρυφερότητας, το διαδοχικό στρώμα με ελατήρια αποτελείται από εξαιρετικά σταθερό, σταθερό, μεσαίο, μεσαίο, μεσαίο μαλακό και μεσαίο. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, η άνεση του ύπνου σας επηρεάζεται από το επίπεδο απαλότητας του στρώματος, οπότε επιλέξτε ένα στρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις συνθήκες υγείας σας.

Θα βρείτε επίσης κρεβάτια άνοιξη με διάφορες ενσωματωμένες τεχνολογίες, όπως ελατήρια τσέπης, αφρό μνήμης, λατέξ Talalay, βιο-βαμβάκι, ύφασμα μπαμπού, τζελ, Argentum και άλλα. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες θα επηρεάσει την άνεση του στρώματος όταν κοιμάστε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία ή τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο ελατήριο της επιλογής σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε το επίπεδο άνεσης ενός ελατηρίου είναι να δοκιμάσετε το στρώμα απευθείας στο κατάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *